PREDUZEĆE ZA INFORMATIČKE DELATNOSTI RECIT DOO BEOGRAD, Jurija Gagarina 31a mail: office@recit.rs Telefoni: 011/2288785 ; 011/2288802
Recit universe

IT services outsourcing:

Naše dugogodišnje iskustvo u održavanju najrazličitijih mrežnih i računarskih sistema, dopušta nam da vam ponudimo brz i izuzetno kvalitetan servis, kako nabavke računarske opreme, tako i odžavanja vaše postojeće računarske opreme.

Na raspolaganju su vam konsultacije sa našim iskusnim prodavcima i inžinjerima, koji vas nakon ovog teksta mogu detaljnije uputiti u eventualne varijante usluga koje će poboljšati i osposobiti vaše sisteme da adekvatno prate potrebe vaših poslova.

    LinuxŠta vam nudimo:

IT Konsultantske usluge
Donosite informisane odluke: naši inžinjeri će vam razjasniti sve eventualne nedoumice, ili će vam pomoći da razlučite prave stvari u šumi IT ponuda koje vrlo često mogu zbuniti nekoga ko se ovim poslom ne bavi, ili ne želi da se bavi. Čujte drugo, ili treće mišljenje o bilo čemu šta vas interesuje.
IT Podrška / Administracija
Naša tehnička podrška će vam putem telefona ili udaljenim pristupom (ukoliko izaberete ovaj model održavanja) pružiti brzo i adekvatno rešenje za bilo koji od problema koji vas mogu zadesiti.
IT Outsourcing
Mi možemo da budemo jedna tačka oslonca za sve vaše IT potrebe, a da pritom ostanete modularni i diverzifikovani dovoljno da zadržite svoju nezavisnost i slobodu odlučivanja i upravljanja vašim IT resursima.
Dizajn i izvođenje mrežne infrastrukture
Za vas radimo kompletna mrežna rešenja, od razvlačenja pasive bilo kojih gabarita do montiranja komunikacione opreme sa rek ormanima.
Naša rešenja baziramo na opremi iz proizvodnog opsega firmi CISCO i Mikrotik, i sposobni smo da vam isporučimo rešenja koja pokrivaju opsege od svega nekoliko računara i servera, pa do nekoliko stotina računara na velikom broju lokacija, pa čak i u inostranstvu.

Serveri / Računari održavanje
Serveri su mašine koje vam osiguravaju postojanost podataka, i tečan tok rada vaših aplikacija, a sve na malo prostora, i relativno malo ostalih resursa. Oni čuvaju vaš posao, a mi možemo da čuvamo i vodimo računa o vašim serverima, da obezbedimo sve neophodne promene koje traži vaš posao, i da se brinemo o tome da ukoliko nešto pođe naopako, vaš posao ne trpi ni malo, ili barem zanemarljivo malo.
Serveri / Računari monitoring
Ukoliko je vaš posao zahtevan, i traži stalno prisustvo na tržištu, možemo vam obezbediti alate i usluge putem kojih će bilo koji od vaših servisa koji je ključan za vaš posao, bilo da je web sajt, mail server, ili aplikativni server, ili bilo koji uređaj koji vam je neophodan da funkcioniše, i da se zna tačno kad, ukoliko je prestao da funkcioniše, biti pod stalnim monitoringom, i ukoliko prestane bilo šta da funkcioniše, naši inžinjeri će biti istog momenta obavešteni putem maila.
Veoma često u takvim slučajevima, naši ljudi su već krenuli na teren i pre nego što ste pozvali.Linux
Desktop Outsourcing
Vaš posao može da raste ili opada, periodično ili na duži vremenski period. Možda rastete a niste spremni da ispratite rast vaših IT potreba, te vam trebaju brza i efikasna, premda privremena rešenja?
Nudimo vam nekoliko varijanti koje mogu da reše vaše probleme: desktop leasing, virtualni office, full thin client virtualization, na mnoštvu platformi poput Vmware ESX i ESXi, Oracle VM ili Microsoft VM.